VEST DA JOJ JE BRAT UBIJEN ČULA JE NA RADIJU: Oglasila se sestra Srbina svirepo ubijenog u Filadelfiji (VIDEO)

Novosti online

15. 01. 2021. u 10:48

MLADIĆ srpskog porekla Milan Lončar (25) ubijen je u sredu uveče u blizini svoje kuće u Filadelfiji, nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga opljačkaju dok je šetao psa.

ВЕСТ ДА ЈОЈ ЈЕ БРАТ УБИЈЕН ЧУЛА ЈЕ НА РАДИЈУ: Огласила се сестра Србина свирепо убијеног у Филаделфији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na snimku kamere za nadzor vidi se kako mu je za sada nepoznati muškarac stavio pištolj na grudi dok mu drugi prilazi sa leđa i počinje da mu pretresa džepove.


-Bio je najljubaznija osoba na celom svetu. Ovo je tako strašno... - rekla je njegova sestra Jelena Lončar (27).

Kako je rekla, Milan je uvek bio nasmejan i ljubazan.

- Bio je nesebičan i uvek nasmejan... Tako harizmatičan i ljubazan - rekla je njegova sestra, koja je živela samo nekoliko ulica od svog brata koji je brutalno ubijen nasred ulice.

Kako je ispričala za lokalne medije, vest da joj je brat ubijen čula je na radiju.

- Moja cimerka je odmah otišla na lice mesta. Opisala je policiji kako Milan izgleda i pitala da li je ranjeni mladić imao malog psa. Kada su joj rekli da jeste, shvatila je da je Milan ranjen - priča Jelena.


Na mestu pogibije pronađen je njegov mobilni telefon i ključevi dok mu je novčanik ostao u kući.

- Ne znam da li je Milan bio meta ili su samo hteli da ga opljačkaju. Zašto bi imao gomilu gotovine kod sebe dok šeta psa. Ne razumem - kaže Jelena.


NJih dvoje su odrasli u Vejnu, a Milan je 2019. godine diplomirao na "Templu" nakon čega se zaposlio u kompaniji za građevinski menadžment.

- Naš koledž tuguje za životom koji je prekinut na tako besmislen način - izjavio je dekan fakulteta na kome je Milan diplomirao.

NJihova majka Ejmi Lončar kaže da je nakon ove tragedije "uništena".

- Tek je započeo život. Bio je zaposlen oko godinu dana, a devojka je uskoro trebalo da se doseli kod njega - kaže majka.

Ujak žrtve Nikola Lončar gledao je sutradan krvave mrlje na trotoaru ukazujući na to gde je očigledno pronađena čaura. Neko je u blizini stavio upaljenu sveću.

- Bio je vrlo ljubazan. Mislim da se nikada ne bi borio ni sa kim - rekao je Nikola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)