NESREĆA U SENTI: Na Badnje jutro poginuo biciklista

R.Š.

06. 01. 2021. u 12:14

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se na Badnje jutro dogodila u Senti život je izgubio biciklista iz tog grada Akoš F. (41).

НЕСРЕЋА У СЕНТИ: На Бадње јутро погинуо бициклиста

Foto: Depositphotos

On je smrtno stradao u Ulici Novosadski put, na izlazu iz Sente prema Adi, kada ga je udario putnički automobil „opel astra“, kojim je upravljao B.S. (37), takođe iz Sente.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila jutros nešto pre 6 časova i 40 minuta, a automobil i bicikl su se kretali u istom smeru i bili su u istoj kolovoznoj traci.

- Iz zasad neutvrđenih razloga, automobil je otpozadi udario u biciklistu, koji je život izgubio na licu mesta – saznaju „Novosti“.

Uviđaj na mestu događaja obavili su pripadnici policije i Osnovnog javnog tužilaštva u Senti. Tužilaštvo je naredilo obdukciju tela nastradalog Akoša F. kao i tehnički pregled vozila „opel astra“. Kako nezvanično saznajemo, vozač putničkog automobila nije bio pod dejstvom alkohola, ali će, ipak, po nalogu tužilaštva, biti urađena analiza krvi, zbog čega je poslat u bolnicu.

Dalja istraga utvrdiće detalje ove tragedije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni