BAHATI SPORTISTA LOMIO SVE REDOM: Uhapšeni MMA borac Dušan Panajotović (42) ranije tukao fudbalere, pevačice...

J. D. Lj. - G. Ć.

03. 01. 2021. u 20:50

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški uhapsili su poznatog MMA borca i kik-boksera Dušana Panajotovića (42) iz Beograda zbog sumnje da je, prethodne noći, u jednom poznatom hotelu na Kopaoniku, izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

БАХАТИ СПОРТИСТА ЛОМИО СВЕ РЕДОМ: Ухапшени ММА борац Душан Панајотовић (42) раније тукао фудбалере, певачице...

Dušan Panajotović

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Kraljevo, Panajotović, koji slovi za "kralja obezbeđenja noćnih klubova", osumnjičen je da je oko četiri sata izjutra, pod dejstvom alkohola, u ugostiteljskom objektu lomio inventar i remetio javni red i mir, navodno zbog toga što konobar nije hteo da mu posluži piće. Srećom, povređenih u ovom incidentu nije bilo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje u osnovno javno tužilaštvo u Raški.

Panajotoviću ovo, inače, nije prvi put da dolazi u sukob sa zakonom. Svojevremeno je optuživan da je, navodno, pretukao fudbalera Vladimira Volkova i šamarao pevačicu Gogu Sekulić, a sukobio se i sa folk zvezdom Miom Borisavljević. Mediji ga znaju i kao bivšeg dečka Stanije Dobrojević i Soraje Vučelić. Takođe, nekoliko puta je pokušan atentat na njega, odnosno "sačekuša" iz kojih je, srećom, izvukao živu glavu.

Podsetimo, još 2010. godine Panajotović je imao susret sa srpskim pravosudnim organima, kada je osuđen na tri i po godine zatvora zbog toga što je, sa još nekoliko saradnika, od V. P. pod pretnjom ubistvom, pokušao da iznudi 50.000 evra.

Poznati sportista je i 2015. napravio novo krivično delo. U martu te godine on je, kako tvrdi optužnica Višeg tužilaštva u Beogradu, pucao i ranio u stomak Sanjina Štilića, radnika obezbeđenja jednog prestoničkog noćnog kluba, koji je prethodno, navodno, zabranio ulazak u lokal i pretio Nemanji Milenkoviću, sinu Dejana Milenkovića Bagzija, inače svedoka saradnika u procesu koji se vodio protiv "zemunskog klana".

Panajotović je pred sudom negirao da je upucao Štilića, a ni oštećeni ga, što je iznenadilo sudsko veće, nije teretio, tvrdeći da ne zna da li je kik-bokser čovek koji ga je upucao. Sud mu nije poverovao, kao ni optuženom i nakon dve godine koliko je trajao proces, osudio je Panajotovića na sedam godina robije zbog ilegalnog nošenja i korišćenja vatrenog oružja i upucavanja Štilića.

Apelacioni sud je, međutim, krajem 2018. ukinuo prvostepenu presudu Višeg suda jer je, kako kažu, "zasnovana na bitnim povredama odredbi krivičnog postupka, a izreka je nerazumljiva i protivrečna sama sebi". Stoga je naloženo ponavljanje suđenja.

TUČA

NA Kopaoniku se već prvog dana nove godine desio veliki incident. U jednom ugostiteljskom objektu povređeni su državljanin Hrvatske i državljanin Srbije, u tuči sa trojicom Crnogoraca. Hrvatu, navodno Josipu Kerumu, nećaku poznatog političara i biznismena, bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma i njegovom prijatelju Srbinu, kod kojeg je ovaj bio gost i koji su učestvovali u tuči, ukazana je medicinska pomoć u novopazarskoj bolnici. Policija u Raški je u petak uveče uhapsila državljanina Crne Gore S. K. (38), a za preostalom dvojicom učesnika u tuči se traga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)