RAZBIJENA ORGANIZOVANA KRIMINALNA GRUPA: Akcijom policije uhapšene četiri osobe osumnjičene da su počinili više krivičnih dela u EU

Tanjug

22. 12. 2020. u 00:52

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su kao organizovana kriminalna grupa izvršile više krivičnih dela. Sumnja se da su se uhapšeni N. S. (1973), N. B.(1968), A. J. (1969) iz Beograda i S. Š. (1969) iz Valjeva udružili radi vršenja razbojništva i prikrivanja.

РАЗБИЈЕНА ОРГАНИЗОВАНА КРИМИНАЛНА ГРУПА: Акцијом полиције ухапшене четири особе осумњичене да су починили више кривичних дела у ЕУ

Foto Ilustracija, D. Pozderović

Pretresom stana i drugih prostorija, kao i ličnim pretresom osumnjičenih policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli 41 ručni sat i jednu narukvicu marke „Breguet“, za koje se sumnja da su predmet krivičnog dela izvršenog na teritoriji Evropske unije.

Osumnjičeni su uhapšeni u Beogradu i njima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Policija nastavlja rad na ovom slučaju.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna