AUTOMOBIL POTPUNO SMRSKAN: Jeziva slika vozila u kom su nastradali Nikola i Goran (FOTO)

V.Đ.

18. 12. 2020. u 12:21

ŽESTOKI sudar sa tragičnim bilansom dogodio se juče na izlazu iz Zaječara kada se “BMV” sudario sa praznom cisternom koja se inače koristi za prevoz tečnog naftnog gasa.

АУТОМОБИЛ ПОТПУНО СМРСКАН: Језива слика возила у ком су настрадали Никола и Горан (ФОТО)

Foto: V.Đ.

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila se juče kod Zaječara, a u nesreći su poginuli Nikola T. i Goran M.

Foto: V. Đ.

Inače, Nikola T. je vlasnik “BMV“ i povezao je Gorana M. kome je pobegao autobus. Želja da pomogne drugu nažalost završila se kobno po obojicu.

Oni su u trenutku sudara sa cisternom, namenjenoj za prevoz tečnog naftnog gasa, koja je juče bila prazna, bili u BMV-u kojim je upravljao Nikola. Kako je došlo do nesreće, utvrdiće istraga, ali je prizor na mestu udesa bio jeziv. Od automobila nije ostalo gotovo ništa. 

Kako smo nezvanično saznali, Goranu je juče po završetku radnog vremene u prodavnici bele tehnike, u kojoj je radio sa Nikolom, pobegao autobus, pa se mlađi kolega ponudio da ga preveze do kuće u Vražogrncu. Nedaleko od zaječarske fabrike kablova došlo je do direktnog sudara njihovog BMV-u sa cisternom. Od siline udarca, obojica su odmah preminuli. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)