STRAVIČNI DETALJI PORODIČNE DRAME NA ALTINI: Slavici muž rekao da loše kuva kafu, ona prerezala sebi vrat skalpelom

Novosti online

14. 12. 2020. u 21:07

SLAVICA S. (46) iz zemunskog naselja Altina juče ujutru je, nakon kraće svađe sa suprugom, skalpelom sebi prerezala vrat. Ona je sa ranom, koja je ozbiljno krvarila, kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, gde su joj lekari spasli život.

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ПОРОДИЧНЕ ДРАМЕ НА АЛТИНИ: Славици муж рекао да лоше кува кафу, она пререзала себи врат скалпелом

Foto: S.B.

Do prave porodične drame došlo je oko pet sati ujutru u kući u Ulici Ugrinovački put.

Kako je ispričao izvor iz istrage za "Informer", Slavica se sa suprugom posvađala oko potpuno banalne stvari.

- Muž, koji se spremao da krene na posao, Slavici je prebacio da nikada nije umela da mu skuva kafu kakvu je želeo. To je ženu iznerviralo i izbila je svađa. Nakon toga Slavica je iz kuhinje uzela skalpel i došla u dnevnu sobu. Pozvala je muža, a kad je on došao iz druge sobe, prerezala je sebi vrat - rekao je sagovornik.

Šokirani muž je odmah pozvao Hitnu pomoć i maramom Slavici vezao ranu.

- Lekari su veoma brzo stigli na mesto incidenta i odmah prevezli u bolnicu povređenu ženu, koja je bila u svesnom stanju. Rana je obilno krvarila, a utvrđeno je da sečivo srećom nije povredilo vratnu arteriju. Ona je odvedena u operacionu salu, gde su lekari uspeli da joj zaustave krvarenje i saniraju ranu - kazao je izvor.

Muškarac koji se predstavio kao brat povređene žene, negirao je da je Slavica S. sama sebe povredila, već da je u pitanju nesrećni slučaj.

- Nije bilo nikakve svađe. Nije tačno da se Slavica posvađala sa mužem. Držala je nož, saplela se u kuhinji i pala. Tako se povredila. Ovo nije prvi put da izmišlja takve stvari - tvrdio je čovek.

Jedna komšinica je rekla da je Slavica bila sklona svađama sa komšijama i da je ne bi čudilo da je ona sama sebe slučajno povredila, a ne namerno.

- Kako da vam kažem, svašta se dešava u toj kući. Bolje da ne pričam šta smo sve videli i čuli - ispričala je ona.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

TRAGEDIJA SELEKTORA HRVATSKE: Ćerka (3) mu umrla pred očima