PRETUKAO SUPRUGU, PA POPIO SONU KISELINU: Šta je uzrok porodične tragedije u okolini Kragujevca?

M. L.

29. 11. 2020. u 15:15

LJUBOMORA, težak život i bračne razmirice između Dobrivoja D. (61) i njegove nevenčane supruge LJubinke P. (61), po svemu sudeći, uzrok su porodične tragedije koja se desila u trošnoj i zapuštenoj kući u naselju Bresnica u Kragujevcu.

ПРЕТУКАО СУПРУГУ, ПА ПОПИО СОНУ КИСЕЛИНУ: Шта је узрок породичне трагедије у околини Крагујевца?

Foto: M. L.

Dobrivoje D, kako nezvanično saznajemo, došao je juče u kragujevačku bolnicu rekavši da je pokušao da se ubije tako što je popio sonu kiselinu kada je video da se i njegova nevenčana supruga ubila na isti način. Međutim, kasnije je policiji ispričao da ju je pretukao. Policija je u kući u naselju Bresnica pronašla beživotno telo žene, a tačan uzrok smrti utvrdiće obdukcija.

Foto: M. L.

Prema priči komšija, LJubinka se pre par meseci preudala, odnosno otišla da živi sa drugim čovekom. U tome je, navodno,posredovala i Dobrivojeva kćerka. On se, međutim, s tim nije mirio i činio je sve da LJubinku vrati kući. Živeli su zajedno nekoliko godina.

- Došla je ponovo tu pre pet-šest dana. Nismo se bolje poznavali, čuli smo da su se često svađali. Tek kada je stigla policija, saznali smo da je pronađena mrtva u krevetu - priča jedna komšinica.

Dobrivoje je nekada radio u „Zastavi“, ali komšije kažu da je bez posla bio više od petnaest godina. Struja u Dobrivojevoj kući, gde je živeo sa LJubinkom, odavno je isključena. On, kažu komšije, ima decu iz ranijih brakova koja nisu živela sa njim.

- LJubinka je njegova treća žena. Bila je vredna, prala, čistila koliko je mogla u tim uslovima, išla je u obližnju šumu i u torbama donosila drva da bi se koliko-toliko ogrejali. Takođe, prosila je po kragujevačkim ulicama. Šta se tačno dešavalo u njihovoj kući zasad pouzdano niko ne zna - pričaju u komšiluku.

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu naložilo je obdukciju tela nesretne žene i nakon toga će se pouzdano znati uzrok smrti. NJen nevenčani suprug Dobrivoje D, tereti se, zasad, za nasilje u porodici sa smrtnom posledicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)