NIJE HTEO DA TRPI BATINE: Branio se da je u Pavlovića pucao jer ga je maltretirao - Saši Raduloviću pritvor zbog ubistva komšije

M.L.

07. 11. 2020. u 08:30

SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Kragujevcu, na predlog nadležnog tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana Saši Radovanoviću (49) iz Aranđelovca zbog sumnje da je sa tri hica iz lovačke puške ubio prvog komšiju i dugogodišnjeg poznanika Dragana Pavlovića (48), u dvorištu njegove porodične kuće u Aranđelovcu.

НИЈЕ ХТЕО ДА ТРПИ БАТИНЕ: Бранио се да је у Павловића пуцао јер га је малтретирао - Саши Радуловићу притвор због убиства комшије

Foto privatna arhiva

Kako saznajemo, prvi hitac u Dragana ispalio je sa terase svoje kuće, a onda je otišao u komšijino dvorište i u njega ispalio još dva metka. Zločin se desio u sredu uveče, a osumnjičeni za ubistvo i ubijeni živeli su u kućama koje je delio samo sokak.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni Radovanović je na saslušanju u kragujevačkom tužilaštvu kazao da ga je komšija dugo maltretirao i tukao, kao i da on to više nije mogao da podnese, zbog čega se odlučio na najteži korak.

OSVETA Kuća ispred koje se dogodilo ubistvo, Foto privatna arhiva

Otac osumnjičenog Saše Radovanovića Živorad, dan ranije nam je rekao da je Saša imao velike probleme sa komšijom i da je to počelo letos, nakon Draganovog povratka iz Bosne i Hercegovine, gde je boravio nekoliko godina.

- Bio je preke naravi, često je tukao i maltretirao mog sina. Hteo je da ga uvuče u neke svoje sumnjive poslove. Molio sam ga da prestane sa tim, ali nije vredelo - ispričao nam je Živorad Radovanović.

Kobne večeri, prema Živoradovim rečima, Saša je otišao na tombolu u jedan ugostiteljski objekat u Aranđelovcu. Opet je došlo do sukoba sa Draganom koji ga je, navodno, odveo na Bukulju i pretukao. Saša se zatim vratio kući, otišao na sprat i uzeo lovačku pušku, koja je u vlasništvu njegovog oca. Pucao je u Dragana, koji se u tom trenutku nalazio u svom dvorištu, na nekoliko metara od kuće Radovanovića.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije