ZAVRŠENO IZLOŽENJE ŽALBI: Jutkina advokatica očekuje ukidanje presude

S. Babović

09. 10. 2020. u 13:36

- IZLOŽENE su žalbe sa naše strane, ja verujem u stručnost, profesionalnot ovog suda, tako da očekujem da zbog bitnih povreda koje su se desile tokom ovog postupka presuda bude ukinuta u osuđujućem delu - kaže za “Novosti” Irena Đorđević, advokat Milutina Jeličića - Jutke,koji je pred Osnovnim sudom u Kruševcu 10. jula nepravosnažno osuđen na bezuslovnu tromesečnu zatvorsku kaznu zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje.

ЗАВРШЕНО ИЗЛОЖЕЊЕ ЖАЛБИ: Јуткина адвокатица очекује укидање пресуде

Irena Đorđević / Foto S. Babović

- Videćemo šta će sud odlučiti, ja se nadam da će biti povoljno po okrivljenog dodala je ona.

Đorđević kaže da niko ispred Osnovnog javnog tužilaštva danas nije prisustvovao javnom delu rada Žalbenog veća Višeg suda, koje odlučuje o pravosnažnosti prvostepene presude. Dodaje i da je odbrana imala mnogo argumenata, ali da bi bilo nekorektno da van sudnice komentariše navode iz žalbe.

Većanje je nastavljeno u tzv.”nejavnom delu” i očekuje se da definitivna odluka Višeg suda bude dostavljena najdalje do 30 dana. Prvostepena sudska odluka o bezuslovnoj kazni zatvora do ovog prepodneva bila je epilog slučaja koji se vodi od kako je Jutkina bivša saradnica Marija Lukić prijavila nekadašnjeg čelnika opštine Brus marta 2018.godine.

Foto S. Babović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024