KAKO JE DOSPEO GORE, KROV JE BIO ZAKLJUČAN? Svi u šoku posle pogibije na Dorćolu, Ivan bolovao od manije gonjenja

Z. U. - S. J. M.

07. 10. 2020. u 20:10

ČOVEK koji je u utorak oko podne pao sa 12. sprata zgrade u Pančićevoj ulici na beogradskom Dorćolu identifikovan je kao Ivan T. (52).

КАКО ЈЕ ДОСПЕО ГОРЕ, КРОВ ЈЕ БИО ЗАКЉУЧАН? Сви у шоку после погибије на Дорћолу, Иван боловао од маније гоњења

Foto M. Anđela

 Kako smo saznali, on je bolovao od manije gonjenja.

Prema našim informacijama, policija je razgovarala sa njegovim bratom, koji im je ispričao da je Ivan već duže imao psihičke probleme.

- Brat je rekao da je Ivan stalno pričao da ga proganjaju. Zbog toga je retko boravio u svom stanu. Tu se nije osećao sigurno, pa je bežao. Kazao je i da je Ivan znao da zaspi na čudnim mestima - ispričao nam je sagovornik.

Međutim, i dalje je nepoznanica otkuda on na krovu te zgrade i kako je ušao.

Niko od nekoliko stanara sa kojima smo razgvarali, a koji žive u toj i okolnim zgradama ga ne poznaje. Nikome nije jasno ni kako se popeo na krov s obzirom na to da su vrata u tom prolazu zaključana.

- Svi se pitaju kako je dospeo gore. Ležao je na nadstrešici iznad poslednjeg stana i odatle pao. Bio sam u kuhinji, kad sam čuo da neko viče "ne, ne ne" i onda tup udarac.

Ivana T. je stanar susedne zgrade primetio kako leži na nadstrešici i pozvao policiju. Delovao je kao da spava, mada je povremeno pomerao ruke ili noge koje su mu visile. Kada su došli vatrogasci spasioci i skoro mu prišli da ga spasu, on se okrenuo i sa nadstrešice pao na terasu na 12. spratu. I pored toga što su mu vatrogasci vikali "lezi, lezi", Ivan se opet okrenuo, prevrnuo na bok i sa nekih 40 metara visine pao na beton.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024