NOVOSTI SAZNAJU: Evo ko je žena ubijena u Bariču - radila je kao medicinska sestra

J.D.Lj.

24. 09. 2020. u 12:44

MEŠTANI Bariča kod Obrenovca u šoku su zbog svirepog ubistva koje se dogodilo juče u njihovom kraju.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево ко је жена убијена у Баричу - радила је као медицинска сестра

Foto: Z. Jovanović

Naime, policija je u ranim jutarnjim satima pronašla u kući u Beogradskoj ulici beživotno telo Jasmine L. (46) koju je prema prvim informacijama sa više uboda nožem usmrtio ljubavnik (57) iz Koceljeve.

On je nakon toga pokušao samoubistvo sa mosta, ali u tome ga je sprečila policija kojoj se predao i priznao šta je uradio.

Meštani Bariča kažu da slabo poznaju Jasminu i da ona u ovom kraju nije dugo boravila.

- Slabo je komunicirala sa komšijama. Delovala je tiho i mirno - kaže jedna od komšinica. - Čula sam da se nedavno razvela i da ima dvoje dece. Znamo da je imala navodno novog partnera koji je često dolazio kod nje, ali ne znam o kome je reč. Šta se to dogodilo između njih dvoje samo oni znaju.

Kako saznajemo od komšiluka, kuća u kojoj je Jasmina L. boravila pripada njenim rođacima. Ona se u nju doselila i nije navodno plaćala kiriju, ali je pazila o kući i okućnici i plaćala sve dažbine. Planirala je čak da je renovira jer je u poprilično u zapuštenom stanju.

Komšiluk tvrdi da su čuli da je Jasmina radila kao medicinska sestra u KCS Srbije. Stanovnici Bariča nezvanično kažu da su čuli i da je ona poreklom iz okoline Koceljeva i da se sa radovanom poznaje duže vreme.

Radovan R. je navodno policiji ispruičao kako je i šta uradio. prema prvim informacijama iz istrage navodno je juče u kasnim popodnevnim satima došao kod ljubavnice i pokušao da uđe u kuću, ali ona nije htela da ga pusti. Došlo je do svađe, nakon čega je Radovan R. uzeo merdevine, popeo se na njih, razbio prozor i ušao u kuću. Sa više uboda nožem usmrtio je svoju voljenu, a potom izašao iz jasmininog doma, zaključao vrata, bacio ključ, nož, merdevine i odvezao se iz Bariča u koceljevu gde je pokušao da se ubije skokom sa mosta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)