OD RANIJE POZNAT POLICIJI, ULICOM ŠETAO I PUCAO IZ PIŠTOLJA: Ovo je Milivoje L, OSUMNJIČENI za ubistvo Strahinje Stojanovića (FOTO)

Novosti online

21. 09. 2020. u 17:56

POLICIJA u tužilaštvo identifikovali su Milivoja L. (50), osumnjičenog za ubistvo Strahinje Stojanovića (30) u Novom Beogradu.

ОД РАНИЈЕ ПОЗНАТ ПОЛИЦИЈИ, УЛИЦОМ ШЕТАО И ПУЦАО ИЗ ПИШТОЉА: Ово је Миливoје Л,  ОСУМЊИЧЕНИ за убиство Страхиње Стојановића (ФОТО)

Foto: Printskrin

Milivoje L. (50) iz Gradiške odranije je poznat policiji, ali i medijima zbog skandala koji je izazvao kada je objavio snimak na društvenim mrežama kako hoda ulicom i puca iz dva pištolja jer mu se taj dan rodio unuk.

On je vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata na području Gradiške, a blizak je i prijatelj Dragana Mektića, ministra za bezbednost BiH.

Pre više od 20 godina hapšen je zbog podmetanja eksploziva u kući na području Banjaluke, kao i zbog prebijanja biznismena.

Kako saznajemo, Milivoje L. ima srpsko i državljanstvo BiH.

Strahinja Stojanović je ubijen prošle nedelje u ekspoloziji automobila u Omladinskih brigada u Novom Beogradu, kada je sa njim u vozilu bila njegova partnerka, državljanka Kolumbije, Sonja.

U eksploziji su mu amputirane obe noge i on je nedugo zatim podlegao povredama u Urgentom centru.

Kako se sumnja, Milivoje je 13. septembra u jutarnjim časovima, iz stana na Vračaru otišao električnim biciklom do jedne podzemne garaže u Novom Beogradu, gde je na automobil Strahinje Stojanovića postavio improvizovanu eksplozivnu napravu.

Foto: Printskrin

On je, kako se sumnja, eksplozivnu napravu, koju je postavio na donji deo karoserije ispod vozačevog sedišta, vozeći bicikl daljinski aktivirao istog dana oko 12 časova, a od zadobijenih povreda Strahinja je ubrzo preminuo.

Policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, protiv Milivoja podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. U saradnji sa drugim državnim organima u toku je raspisivanje međunarodne poternice, pošto osumnjičeni nije samo državljanin Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna