DETALJI SA ROĐENDANA GDE JE GAZDA BAZENA TUKAO GOSTE: Deca se napila, vlasnik branio da se kupaju, a onda uzeo čekić u ruke

Novosti online

30. 08. 2020. u 12:27

RODITELJI besni i zabrinuti zbog fizičkog obračuna.

ДЕТАЉИ СА РОЂЕНДАНА ГДЕ ЈЕ ГАЗДА БАЗЕНА ТУКАО ГОСТЕ: Деца се напила, власник бранио да се купају, а онда узео чекић у руке

Jelena Ćosin

 Još jedan dečak povređen, zadržan na posmatranju na Klinici za neurohirurgiju.

Sin mi je kazao da je samo osetio udarac, te da je pao u nesvest. Video sam da na levoj strani lobanje ima ulegnuće, gde je zadobio povredu. Sinoć je oprisan, jutros smo bili u bolnici, nisam mogao da ga vidim, ali su mi lekari rekli da je u stabilnom stanju – kaže A. A. otac sedamnaestogodišnjeg N. A, koji je sinoć teško povređen na rođendanskoj žurci na bazenu u Niškoj Banji.

Prema prvim informacijama, njega je čekićem u glavu udario vlasnik bazena I. M. (43) zbog čega je uhapšen, a na teret mu se stavlja nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život.

Mladić je sa dvojicom drugova iz odeljenja otišao na proslavu osamnaestog rođendana školske drugarice koju je u Niškoj Banji organizovala njena majka.

- Otišli su oko 18 sati, očekivali smo ih da se vrate kada sam obavešten da mi je sina napao vlasnik tog bazena. Ne znam šta se tačno desilo, navodno su se neka deca napila pa je on hteo da ih otera. Zašto je napao mog sina i to tako brutalno nije mi jasno. I njegovog druga je takođe povredio, njega je izudarao pesnicama. Meni je najbitnije da mi sin bude dobro, ali je važno da i drugi roditelji znaju šta se dešava na takvim mestima, da im deca ne idu tamo – rekao je zabrinuti čovek.

I. I., majka Đ. I., drugog tinejdžera koji je takođe bio žrtva napada na bazenu, kazala je da je on ima lakše povrede nego njegov drug.

- Zadobio je udarce po glavi pa mu je rađen skener, i zadržan je na posmatranju na Klinici za neurohirurgiju. Bio je u velikom šoku, mnogo se uplašio za druga, oni su mirni momci i ovo je za njih bilo strašno. Kako sam čula od sina, vlasnik bazena je nekog dečaka šamarao, oni su pokušali da ga zaštite kada se on okomio na njih. Ne znam ni čime ih je udarao, sin mi je bio bez svesti jer je nakon udarca pao na beton. Cele noći nisam spavala, mnogo sam zabrinuta, neshvatljivo mi je da je taj čovek nasrnuo na decu koja su mu bila gosti – kazala je ogorčena žena.

Prvi rezultati istrage ovog događaja pokazali su da vlasnik bazena pokušao da skrati žurku jer je primetio da su se neki tinejdžeri napili.

- Mada su imali drugačiji dogovor, već oko 21 sat im je kazao da nema kupanja i tražio je da idu. Onda im je produžio vreme do 23.15 sati ali im je i dalje zabranjivao da se kupaju. Međutim, oko 22 sata je počeo da se na njih dere, vikao je:

- Izlazite napolje! Išamarao je nekog dečaka, a onda čekićem i pesnicama nasrnuo na dvojicu mladića i jednog teško, a drugog lakše povredio – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo u niškom Kliničkom centru, N. A. je nakon operacije u dobrom opštem stanju.

- Pacijent je zadobio otvoreni prelom lobanje u slepoočnom delu sa utisnućem kostiju. Nakon operacije je van životne opasnosti – kazali su u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Policija je vlasnika bazena zatekla na mestu incidenta i odmah uhapsila. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužiocu.

(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)