NOVOSAĐANIN PUCAO IZ AUTOMOBILA: Uhapšen mladić zbog pokušaja ubistva u Bačkoj Palanci

Lj.P.

27. 08. 2020. u 11:41

NOVOSAĐANINA M. P. (28), sa boravištem u Bačkoj Palanci, policija je uhapsila zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

НОВОСАЂАНИН ПУЦАО ИЗ АУТОМОБИЛА: Ухапшен младић због покушаја убиства у Бачкој Паланци

Foto Ilustracija / B. Subašić

Sumnja se, kako je saopštila Policijska uprava u Novom Sadu, da je, juče, u Bačkoj Palanci, autom sustigao dvadesetjednogodišnjeg meštanina na motociklu koji je, usled kočenja, pao na kolovoz, te da je, zatim, izašao iz vozila i pucao mladiću u nogu.

M. P. je pobegao, ali je, ubrzo, pronađen i uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biže priveden uz krivičnu prijavu bišem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Dvadesetjednogodišnjak je, kako saznajemo, pogođen u butinu, a posle ukazane lekarske pomoći u bačkopalanačkom Domu zdravlja, transportovan je u Urgentni centar KCV u Novom Sadu, gde je posle operacije zadržan na daljem lečenju.

Prema nezvaničnim saznanjima, razlog za ovaj događaj je sukob koji traje duže vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)