„UDARIO“ NA POLICIJU: Polupao staklo na službenom vozilu

V. M.

19. 08. 2020. u 20:31

U GROBLjANSKOJ ulici, u varošici Lepnici, u sredu(danas), oko 18 časova, oštećeno je službeno vozilo Policijske stanice u Loznici, koje koristi njeno odeljenje u ovom mesto na sredokraći druma Loznica - Šabac, saznaju „Novosti“.

„УДАРИО“ НА ПОЛИЦИЈУ: Полупао стакло на службеном возилу

Foto: V. Mitrić

Kako saznaju „Novosti“, policajac S.M. otišao je službeni zadatak u taj deo varoši, po prijavi da S. M.(70) krši javni red i mir. Umesto da postupi po naređenju policajca, na dužnosti, S.M.(70) je polupao staklo na službenom vozilu. Došla je, potom, interventa patrola iz Loznica, pa je ovaj meštanin Lešnice odveden na Psihijatrijsko odeljenje Opšte bolnice u Loznici.

Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja, a dosta toga će zavisiti od nalaza i mišljenja lekara. Nadležni tužilac treba da ustanovi da li ima elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti. Privedeni na psihijatriju je lečen i ranije, ali nije zadržavan duže u bolnici, a slovi i za alkoholičara.

Policajac koji se suočio sa ovom neprijatnom situacijom, inače, slovi za tolerantnog i korektnog na poslu. Opšte je poznato da je, pre izvesnog vremena, kada je bio na „udaru“ u gradu od jednog prestupnika, napisao prijavu sugrađaninu, koji ga je zaštitio tako što je  ošamario napadača i oterao sa mesta događaja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave