VEŠTAK IMA KORONA VIRUS: Suđenje Malčanskom berberinu odloženo

D. A.

21. 07. 2020. u 21:57 >> 21:57

NASTAVAK suđenja Ninoslavu Jovanoviću zbog otmice i zlostavljanja dvanaestogodišnje Monike K. pred Višem sudu u Nišu odloženo je do daljeg.

ВЕШТАК ИМА КОРОНА ВИРУС: Суђење Малчанском берберину одложено

Arhiva Novosti

Na današnjem ročištu kao svedoci odbrane trebalo je da se pojave sudski veštaci medicinske struke, ali je jedan od njih pozitivan na virus korona, dok je drugi u samoizolaciji. Roditelji devojčice Aleksandra i Robert K. negoduju što se suđenje odlaže, jer je to za njihovo dete, kako kažu, samo produžetak agonije.

Malčanski berberin optužen je da je 20. decembra oteo dvanaestogodišnju devojčicu na putu do škole. Uhapšen je posle 17 dana intenzivne policijske i vojne portage, 5. januara na malčanskom groblju u blizini svoje kuće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (3)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja