OGLASILO SE TUŽILAŠTVO: Evo šta se dešava nakon što je Čeda reketom pretukao doktora

Tanjug

18. 07. 2020. u 20:46

ОГЛАСИЛО СЕ ТУЖИЛАШТВО: Ево шта се дешава након што је Чеда рекетом претукао доктора

Foto: Tanjug

PO NALOGU Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija proverava događaj u kojem je danas lider LDP Čedomir Jovanović navodno teniskim reketom napao D.I, vlasnika centra za fizikalnu terapiju “Fizio centar” na Novom Beogradu.

- Vrše se provere događaja, u toku je prikupljanje obavestenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanete povrede, uzimaju video snimci - rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Maja Delić.

Ona je naglasila da krivični postupak još nije započet, a da će se o daljem postupanju odlučiti kada policija obavi sve naložene provere.

Pored toga, kako je dodala, vrše se i provere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gde je bio na lečenju od Covida 19, prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Nebojša

18.07.2020. 21:01

Nece on odgovarari ni za nanosenje lakih povreda jer nema teskih posto doktoru nista slomio nije a nece ni za narusavanje karantina jer nema sanse teoretske da mu nije nalozen karantin nakon izlaska iz bolnice. Ocigledno da je tamo lezao za slikanje a ne zbog bolesti

Gagac

18.07.2020. 21:41

@Nebojša - Da sam ja to uradio već bih bio 48 sati iza brave zbog narušavanja javnog reda i mira... Čovek koji prelazi ulicu van pešačkog prelaza i sutradan naredi Beograd putu da nacrtaju zebru samo za njega, dovoljno je bahat da sada dokaže da je u stvari on pretučen reketom....

Magistra vitae

19.07.2020. 07:50

Blagosloveni reket. Reket je oruđe i alat ne samo tenisača, badmintonaca i stonotenisača, već i korumpiranih političara, kontroverznih biznismena, tajkuna i po kojeg ucjenjivača, iznuđivača i notornog kriminalca.

Mišo Peć

19.07.2020. 13:50

Čeda konačno mora da shvati da mu ovo nije dvehiljadita godina i akcija sablja da može da radi šta mu padne na pamet.Izgrednika procesuirati i po zakonu kazniti,njegovo bahaćenje je trebalo da je završilo u ruševinama Šilerove.

Srna

19.07.2020. 15:59

Gospodin Čeda Jovanović umesto da shvati kao opomenu sve što mu se desilo sa zdravljem, on se bahati i napada čoveka na ulici bez razloga.... Pametan čovek uvek izvuče pouku a budala nastavlja po starom...samo dokle...