KOSTINOM OCU PRODUŽEN PRITVOR: Sumnja da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina

Novosti online

30. 04. 2024. u 12:45

VIŠI sud u Beogradu produžio je pritvor za još do 60 dana Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

КОСТИНОМ ОЦУ ПРОДУЖЕН ПРИТВОР: Сумња да је извршио кривично дело за које је прописана казна затвора преко 10 година

Foto: Privatna arhiva

Pritvor je Vladimiru Kecmanovicu produžen zbog sumnje da bi u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, kao i s obzirom na to da postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, saopšteno je iz tog suda.

Vladimiru K. je optužnicom na teret stavljeno teško krivično delo protiv opšte sigurnosti, dok je majci dečaka, Miljani K. na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U ovom postupku suđenje je počelo, ali je sudija odlučio da, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zatvori suđenje za javnost.

BONUS VIDEO: Hrvat iz Bundestaga: Strašno smo pritisnuli Vučića!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo