MAJKA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE STIGLA U TUŽILAŠTVO: Danas će biti saslušana o svemu što se dešavalo

Novosti online

16. 04. 2024. u 08:25

MAJKA osumnjičenog Dejana D. (50) i Dalibora D., koji je preminuo, stigla je jutros u tužilaštvo.

МАЈКА ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО ДАНКЕ СТИГЛА У ТУЖИЛАШТВО: Данас ће бити саслушана о свему што се дешавало

Foto: I. Marinković

Ona je majka prvoosumnjičenog za monstruozno ubistvo male Danke Ilić (2), za čijim telom policija neumorno traga već skoro dve nedelje.

Kako se nezvanično saznaje, on i drugi radnik borskog Vodovoda koji je uz njega takođe osumnjičen za to zlodelo, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

- Pritvor osumnjičenima Srđanu J. i Dejanu D., po rešenju sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru, ističe 3. maja. Oni će biti poslati na psihijatrijsko veštačenje, čim se za to steknu uslovi - navode u zaječarskom Višem javnom tužilaštvu.

Dva radnika borskog JKP "Vodovod", tog su 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku. Prema priznanju Dejana D., oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem (73) i sad pokojnim bratom izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima