NAČELNIK UKP OTKRIO KO JE SUROVI UBICA DANKE: "Priznao nam je i detaljno sve opisao" - jezivi detalji zločina u Banjskom polju

Novosti online

05. 04. 2024. u 14:38

NAČELNIK UKP Ninoslav Cmolić otkrio je jezive detalje ubistva male Danke Ilić (2).

НАЧЕЛНИК УКП ОТКРИО КО ЈЕ СУРОВИ УБИЦА ДАНКЕ: Признао нам је и детаљно све описао - језиви детаљи злочина у Бањском пољу

Foto: Igor Mitrović/Privatna arhiva

- Vozač nije ni primetio da je oborio devojčicu, to je shvatio tek kada mu je suvozač rekao. Odmah su je stavili u gepek, a kada se mala Danka probudila, suvozač ju je udavio. To nam je juče priznao i detaljno sve opisao. Onda su je bacili na deponiju - ispričao je Cmolić.

Takođe, kako kaže, najveći problem sa pronalaženjem deteta je zato što i vozač i suvozač daju pogrešne informacije, a sumnja se da je to zato što žele da prikriju stanje u kom se nalazi telo male Danke.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina.

(Informer)

BONUS VIDEO: CVEĆE I SVEĆE NA MESTU GDE JE STRADALA DANKA: Dirlji prizor iz Banjskog polja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave