UBISTVO MALE DANKE POTRESLO REGION: Udarna vest u svim medijima u regionu

Novosti online

04. 04. 2024. u 16:52

UBISTVO male Danke Ilić potreslo je i ceo region, pa mediji u okruženju na svojim naslovnim stranama imaju vesti o tom monstruoznom zločinu.

УБИСТВО МАЛЕ ДАНКЕ ПОТРЕСЛО РЕГИОН: Ударна вест у свим медијима у региону

Foto. Novosti

Hrvatski portal Indeks.hr na naslovnoj strani donosi priču o ubistvu male Danke i nastavku istrage koja se vodi u našoj zemlji.

"Policija sa psima upala u dvorište osumnjičenog, dignuti dronovi. Telo premešteno", jedan je od naslova na tom portalu, a ovaj mediji gotovo iz sata u sat prati nastavak ove priče i potragu za telom nastradale devojčice.

Radio televizija Republike Srpske, danima izveštava o ovom događaju, a danas u udarnom terminu objavnjuje najnovije informacije, kao i obraćanje ministra policije Srbije Bratislava Gašića povodom ubistva devojčice.

Radio televizija Crne Gore iz sata u sat izveštava o zločinu koji se dogodio nedaleko od Bora, i prenosi izjave srpskih zvaničnika tim povodom.

U udarnom tekstu na naslovnoj strani portal donosi najnovije infromacije o potrazi za telom ubijene devojčice.

Portal iz Bosne i Hercegovine klix.ba takođe, među najnovijim vestima donosi priču o ovom događaju kao i rekonstrukciju ubistva Danke Ilić, koju je na konferenciji za medije detaljno objasnio ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić.

Hrvatski HRT ima priču na naslovnoj strani o desetodnevnoj međunarodnoj potrazi za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora, čiji je nestanak prijavljen 26. marta, a koja je okončana danas vešću o njenoj smrti.

Nestanak male Danke, nažalost, završio se na najtragičniji mogući način, zaključuje u se u tekstu HRT-a.

Makedonska televizija Telma, pored vesti o ubistvu male Danke, nastavlja da izveštava o policijskoj potrazi za njenim telom u okolini Bora.

BONUS VIDEO: "Novosti" pred kućom osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola