"STIGLA JE ZIMA, ALI TI JOŠ NE DOLAZIŠ..." Potresna poruka oca lepe Ivane - ni posle godinu dana od njenog ubice ni traga ni glasa (FOTO)

Novosti online

22. 12. 2023. u 12:52

SLOBODAN Krivokapić, otac studentkinje Ivane Krivokapić (26) koja je brutalno ubijena u decembru prošle godine na Zvezdari u Beogradu, dok se za zločin sumnjiči Jetmir Gočaj iz Crne Gore, objavio je potresnu poruku na društvenim mrežama i obratio se svojoj pokojnoj ćerci.

СТИГЛА ЈЕ ЗИМА, АЛИ ТИ ЈОШ НЕ ДОЛАЗИШ... Потресна порука оца лепе Иване - ни после годину дана од њеног убице ни трага ни гласа (ФОТО)

Foto: Instagram/jetmir_gocaj/Fejsbuk/Ivana Krivokapic

Ivanin otac je na društvenim mrežama objavio fotografiju svoje mezimice, a skoro godinu dana posle njene smrti, napisao da bol ne prestaje.

- Stigla je i zima, ali ti još ne dolaziš. Evo sutra će godina, prolaze dani, prolazi život, ali bol i nedostajanje ne. U mom srcu sve je isto... tu si... - napisao je Slobodan Krivokapić. 

Podsetimo, Ivana je ubijena 24. decembra prošle godine, a njeno telo su u stanu koji je iznajmljivala pronašla braća, koja su se zabrinula jer im se ona nije javljala na telefon.

Jeziv prizor zatekli su kad su ušli u stan, a obdukcijom je utvrđeno da je nesrećna devojka ugušena tako što joj je ubica stavio ruku preko nosa i usta, a vidljive povrede imala je na rukama, po čemu se videlo da je pokušala da se odbrani od nasilnika.

Ivanin ubica u bekstvu

Istragom je utvrđeno da je ubica njen prijatelj sa kojim je išla na planinarenja jer je to mnogo volela i kome je verovala jer ga je pustila u stan. U pitanju je Albanac iz Crne Gore Jetmir Gočaj, koji se nalazi u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica.

Gočaj je, inače, posle njene smrti pokušao da zavara tragove i iste noći je autobusom otišao za Crnu Goru, a na društvenim mrežama je sve vreme objavljivao koliko mu nedostaje i njihove zajedničke fotografije.

Kad je objavljeno da je osumnjičen za ubistvo, on je pobegao i obrisao naloge na mrežama i od tada mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je pobegao u Albaniju, a da se krije i na Kosovu, ali novih informacija iz istrage od tada nema. Za njim je raspisana međunarodna poternica, preneo je Informer.

BONUS VIDEO: OVAKO SU "PALI" NARKO-DILERI IZ NOVOG SADA: Zaplenjeno 130 kg marihuane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!