U SRCE NANEO 18 UBODA NOŽEM: Snimci sa mesta zločina u Novom Sadu, beskućnik osumnjičen za ubistvo (FOTO/VIDEO)

Lj.P.

20. 11. 2023. u 15:30

U NAPUŠTENOJ kući u Ulici Ruđera Boškovića bb u Novom Sadu, iza Higijenskog zavoda, danas je ubijen Nikola N. (38) iz Kisača, a policiji se ubrzo javio Bogoljub F. (47) i rekao da je u kući na pomenutoj adresi čoveka izbo nožem.

У СРЦЕ НАНЕО 18 УБОДА НОЖЕМ: Снимци са места злочина у Новом Саду, бескућник осумњичен за убиство (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Lj. P.

Osumnjičeni je, kako nezvanično saznajemo, „cimera“ nožem izbo 30 puta. Sečivom mu je naneo 18 rana u srce, 10 puta je izboden u leđa i dva puta u noge. Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć po dolasku na mesto zločina mogla je samo da konstatuje smrt muškarca starog 38 godina. Njegovo telo je po nalogu Tužilaštva preneto u Institut za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti.

Kako saznajemo, osumnjičeni Bogoljub F. je izvesno vreme živeo u toj napuštenoj kući, a osim njega, prema rečima stanara ove ulice, tu je uvek bilo više beskućnika, koji su napuštenu kuću koristili da se sklone. Osumnjičeni je, kako nezvanično saznajemo, pre izvesnog vremena dobio posao kuvara u jednom motelu, i imao je obezbeđen smeštaj i platu od nekoliko stotina evra. Posle odrađenih mesec dana i dobijene prve plate, koju je „popio“ sa drugarima, više se nije vraćao na taj posao.

- Nekoliko godina je radio u inostranstvu, po zanimanju je kuvar, ali eto, odao se skitničkom životu iz nekog razloga – kaže čovek koji poznaje osumnjičenog. - Navodno ima ćerku, ali gde je ona ne znam.

Pretpostavlja se da je između njih dvojice došlo do svađe, koja je u jednom trenutku pošla po zlu, i da je Bogoljub dograbio nož i izbo Nikolu, posle čega je pozvao policiju i priznao šta je uradio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ĐURIČINE KLADIONIČARSKE PRIČE: Pobegao mi je autobus dok sam slušao rezultate, a moja žena nije ni primetila da me nema (VIDEO)