NOSE POKLON ZA UNUČICU: Pogledajte zajednički snimak ubice iz Kruševca i njegove žrtve (FOTO/ VIDEO)

S.BABOVIĆ

13. 11. 2023. u 17:04

SAMO do prošle zime, činilo se da nema kraja sreći u braku Zorana Ristića(52), koji je ubio suprugu Vesnu(49), posle čega je i sebi presudio hicem iz vatrenog oružja.

НОСЕ ПОКЛОН ЗА УНУЧИЦУ: Погледајте заједнички снимак убице из Крушевца и његове жртве (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto:FB Printskrin

O tome svedoči i snimak sa fejsbuka, na kome su Ristići kako nose poseban dar četvrtoj unuci, koju je rodila njihova ćerka. Na snimku Zoran priča koliko je radostan zbog događaja i odlaska na darivanje novorođenčadi u skladu sa starim običajima, koji se nazivaju i "povojnica".

- Evo deda i baba po četvrti put da ozvaniče i odnesu povojnicu, kako su i za prethodne unuke, tako i za našu D.- kaže Zoran na snimku. - Od svih poklona i darova koji smo mogli u datom trenutku da priuštimo imam jedan poseban, od dede Žive i baba Gore ostavili su ga za svoja pokoljenja, da se prenosi s kolena na koleno.

Na snimku se vidi i jutros ubijena Vesna Ristić, ispred porodične kuće na kojoj su okačeni i drugi pokloni, benkice,igrače, posteljina i drugi pokloni za bebu. 

-Lepo su se udale unuke, divna deca, svi srećni, šta nam ja ovo trebalo - kaže za "Novosti" Ratko Ristić, Zoranov otac, koji je utučen posle zločina koji se dogodio.

Kako su "Novosti" prve objavile, krvavi pir, Zoran je otpočeo jutros, kada je oko 6,45 prvi teško ranio ljubavnicu Ivanu K.(44) kod garaža u naselju Rasadnik u Kruševcu, potom je upucao suprugu i njeno telo ostavio na lokalnom putu Kruševac-Trstenik, između sela Jasika i Kukljin i na kraju, u kolima izvršio samoubistvo kada ga je opkolila policija na putu Velika Drenova - Milutovac.

Pre toga, video se sa ocem, telefonom mu je prvo ispričao šta je uradio, predao mu zapise i potvrde o svim svojim dugovanjima i pucao sebi u glavu pištoljem, za koje, kako je i policija saopštila, nije imao dozvolu. Kako su "Novosti" objavile, Ivana K. transportovana je u UKC Niš u veoma kritičnom stanju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!