BRATE, TRI MESECA I NIŠTA LEPO: Potresan status sestre ubijenog Dalibora u masakru u Duboni

Јелена Илић
Jelena Ilić

05. 08. 2023. u 07:48

TRI meseca otkako je monstrum uzeo moj ponos, moje duše, moju sreću. Ministarstvo unutrašnjih poslova, nemojte da zaboravite da ubice moraju biti kažnjene - napisala je na svom fejsbuk-profilu Zorica Panić, majka Milana (22) i Kristine Panić (19), koje je, kako se sumnja, Uroš Blažić (21), zajedno sa još sedmoro mladih ljudi, usmrtio 4. maja u Duboni i Malom Orašju.

БРАТЕ, ТРИ МЕСЕЦА И НИШТА ЛЕПО: Пoтресан статус сестре убијеног Далибора у масакру у Дубони

Foto D. Milovanović

Uz ove reči, majka je objavila i snimak sa Milanovog polaganja zakletve prilikom stupanja na dužnost u Ministarstvo unutrašnjih poslova, gde je bio zaposlen.

Oglasila se i sestra ubijenog Dalibora Todorića (25) iz Dubone stihovima na svom fejsbuk-profilu:

- Tri meseca i ništa lepo posle tebe, brate, nije došlo. Ništa neće ni doći. Otišla je sva lepota, ljubav i toplina. Otišlo je sve sa tobom. Sve je prazno. Sad je samo prisutna tuga i tišina.

Dok porodice, rodbina i prijatelji tuguju, još traje istraga pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu. Za prethodna tri meseca, saslušano je više od 40 svedoka. Osumnjičeni Uroš Blažić saslušan je samo jednom i to kada je uhapšen, desetak sati nakon što je, kako se sumnja, u dva sela ubio devetoro mladih i dvanaestoro teško ranio.

Pritvor mu je nedavno produžen za još 90 dana. Do tada, istraga mora da se završi i da bude podignuta optužnica. Tužilaštvo čeka rezultate više veštačenja, a dosta njih je i završeno. U pritvoru su i dalje otac, ujak i brat od ujaka Uroša Blažića zbog ilegalnog posedovanja oružja.

Ema je izabrala reč "sreća"

NINA Borović Kobiljski, majka Eme Kobiljski, koja je nastradala u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, za koji je osumnjičen Kosta K. (14), objavila je na "Fejsbuku" fotografiju ćerkinog rada i njenu omiljenu reč. U pitanju je devojčicin rad za školu, na kojem je ispisan citat iz "Dnevnika Ane Frank" i reč sreća.

- Kako je lepo to da niko ne mora čekati ni trenutak da bi počeo svet činiti boljim - citat je iz knjige koji je zapisan. Majka je taj citat podelila, istakla da je to bio izabrani citat njene ćerke, a da je za najlepšu reč izabrala upravo reč sreća. Otac devojčice, Dragan Kobiljski, podelio je objavu sa slikama ubijene dece i čuvara škole i napisao "tri meseca".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)