M. V., muškarac kojem je na jednom poznatom beogradskom splavu bokser Petar M. (39) slomio lobanju, odnosno pokušao da ga ubije, u komi je.

Komentari (8)

Ti

05.07.2023. 11:36

Državo, uhapsite vlasnika agencije za obzbeđenje koja je angažovana. Naši generali su osuđeni za glavnokomandujuću odgovornost. I on snosi odgovornost koga je angažovao, kao i vlasnik kluba. Dosta više razuzdani navijača. Star sam ali ne dao bog da mi se to desilo deci, znam kako bih postupio i koga ih posetio.

BELGRADE

05.07.2023. 12:10

Da li je "bokser" ako se tako moze nazvati otporan mozda na bejzbol palicu? Smeker uzeo da bije ispred splava, ajd samar dva ako je doticni preterao sta zna, ali da ga unakazis ne razumem.

123

05.07.2023. 14:03

Ma pod hitno vratiti smrtnu kaznu. Ovo je postalo kao teksas,udaraju,ubijaju, siluju,ne smeš nikog ni da pogledas,odmah udarac. A taj bokser je teški psihopata,lako je tući slabijeg od sebe,e sada ili neka robija 40 god.zatvora ali ja sam za SMRTNU KAZNU. NEMA NAMA POMOCI.Svu će nam decu ovi bahati pobiti ili ih pretvoriti u biljke. Mladiću koji je u komi želim da se oporavi ,ali se bojim da ne postane biljka.