KOMŠIJE HVALE PORODICU UBIJENOG U ZEMUNU: "Jadna majka, umesto svadbe, sinu sprema sahranu" (FOTO/ VIDEO)

J.D.Lj.

21. 06. 2023. u 20:00

KOMŠIJE Milana Jorovića (30), koji je danas ubijen ispred porodične kuće u Zemunu, šokirane su incidentom koji se zbio u njihovom kraju.

КОМШИЈЕ ХВАЛЕ ПОРОДИЦУ УБИЈЕНОГ У ЗЕМУНУ: Јадна мајка, уместо свадбе, сину спрема сахрану (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija/ Društvene mreže

O porodici imaju samo reči hvale, kako o Milanovoj majci koja je vaspitačica, tako i o ocu, kojeg je stravična vest zatekla u Crnoj Gori i koji je odmah krenuo put Srbije:

- Divni i radni ljudi, majka vaspitačica, otac se bavio stolarijom - kaže jedan od komšija. - Koliko znam, ni Milan, kao ni njegov mlađi brat, ovde u kraju nikada nisu pravili incidente. Pričalo se da je Milan, navodno, imao problema sa zakonom, ali jedino što znam je da je bio navijač. Imao je dugu vezu, finu devojku. Uskoro je trebalo da se oženi, čak su njih dvoje renovirali neki stan, planirali budućnost. Spremalo se veliko slavlje, svadba, veselje. Radovali su se roditelji, a i deca. A šta će sad pusti majka i otac? Umesto svadbe, spremaće sahranu. Tuga.

Podsetimo, Milan Jorović ubijen je danas u Zemunu, oko 15.30 časova, na adresi Ugrinovački put 38 g.

Prema nezvaničnim informacijama njega je sa 12 hitaca izrešetao muškarac na motoru.

Navodno, on je pištolj izvadio iz torbe za dostavu hrane. Nakon likvidacije policija je raspisala potragu za napadačem i akciju "Vihor".

Milan je upucan u grudi i stomak dok je stajao ispred kuće pored kola. Preminuo je u bolnici. Policija je obavila razgovor sa njegovim bratom koji je i bio svedok likvidacije.

Sumnja se da je Milana čekao ubica u zasedi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)