NAKON PUCNJAVE U SOMBORU OGLASIO SE MINISTAR Gašić: "Najoštrije osuđujem napad na policijske službenike"

Novosti onlajn

07. 06. 2023. u 21:47

PRIPADNICIMA Policijske uprave u Somboru danas oko 16.10 časova prijavljeno je da je u Ulici Stevana Sinđelića u ovom gradu došlo do nasilja u porodici i pucnjave iz vatrenog oružja, a pripadnici interventne patrole Policijske ispostave Sombor i pridodati pripadnici Žandarmerije izašli su odmah na lice mesta.

НАКОН ПУЦЊАВЕ У СОМБОРУ ОГЛАСИО СЕ МИНИСТАР Гашић: Најоштрије осуђујем напад на полицијске службенике

Foto: MUP

Policija je na licu mesta zatekla 62-godišnjeg muškarca P. V. koji je pucao iz vatrenog oružja, a koji je, i pored upozorenja policije da baci pištolj, ispalio više metaka u policijske službenike. 

Tom prilikom povrede su zadobila dvojica tridesetčetvorogodišnjih pripadnika Žandarmerije.

Prilikom intervencije, pripadnici Žandarmerije su, u samoodbrani, upotrebili svoje službeno vatreno oružje i tom prilikom ranili P. V., koji je hospitalizovan.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić najoštrije je osudio napad na policijske službenike koji su vršili svoj službeni zadatak i rizikovali svoje živote, kako bi u skladu sa zakonom, profesionalno, odbranili živote i imovinu ugroženih građana, prvenstveno porodice koja je pozivala zbog nasilja u porodici, ali i drugih stanovnika Sombora.

BONUS VIDEO: AKCIJA MUP-A - Hapšenje šestorice osumnjičenih zbog organizacije prostitucije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NAGRADA TRI MILIONA EVRA: Vidite koji brojevi su izvučeni u 76. kolu igre Loto