KAMERE SNIMILE KRVAVI PIR NA VRAČARU I CELU RUTU KRETANJA UBICE: Uznemirujući video-materijal prosleđen policiji

Novosti Onlajn

04. 05. 2023. u 11:53

SIGURNOSNE kamere u OŠ "Vladislav Ribnikar" zabeležile su krvavi pir koji se dogodio u sredu. Snimci su prosleđeni policiji, a istraga je u toku.

КАМЕРЕ СНИМИЛЕ КРВАВИ ПИР НА ВРАЧАРУ И ЦЕЛУ РУТУ КРЕТАЊА УБИЦЕ: Узнемирујући видео-материјал прослеђен полицији

Foto Z. Jovanović

Sigurnosne kamere postavljene na ulazu i u hodnicima Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" snimile su jezivi masakr koji je počinio maloletni učenik sedmog razreda Kosta K. u sredu ujutru.

Na snimcima se vidi kako Kosta, nakon kraće rasprave sa radnikom obezbeđenja, puca u dežurnu učenicu, a potom i u čuvara, i tom prilikom ih lišava života. 

Kamere u hodnicima su zabeležile kompletnu rutu kretanja ubice, kao i sam krvavi pir.

Podsetimo, Kosta K. (13) u sredu je hicima iz pištolja usmrtio osam učenika i učenica, kao i radnika obezbeđenja. U napadu je ranjeno još sedam osoba, među kojima i nastavnica istorije. 

Dvoje dece koja su hospitalizovana u Urgentnom centru nalaze se u stabilnom stanju, dok je treći dečak u životnoj opasnosti. Dva dečaka koja su nakon pucnjave primljena na Dečju kliniku u Tiršovoj nalaze se u stabilnom stanju, dok je stanje devojčice teško zbog velike povrede mozga.

BONUS VIDEO: KRV NA ODEĆI DECE - Neobjavljen snimak posle masakra u školi na Vračaru

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život