MLAĐA SESTRA MU JE BILA U UČIONICI NEDALEKO OD ONE U KOJOJ JE ON UBIJAO: Sestra Koste K. prebačena kod rođaka, ne prestaje da plače

Novosti Onlajn

04. 05. 2023. u 08:56

MLAĐA sestra dečaka masovnog ubice Koste K. (13) ide u istu osnovnu školu i u trenutku masakra bila je u učionici nedaleko od one u kojoj je ubijao njen brat.

МЛАЂА СЕСТРА МУ ЈЕ БИЛА У УЧИОНИЦИ НЕДАЛЕКО ОД ОНЕ У КОЈОЈ ЈЕ ОН УБИЈАО: Сестра Косте К. пребачена код рођака, не престаје да плаче

Foto: Z. Jovnaović/Novosti

Devojčica stara deset godina je, kako mediji saznaju, u pratnji psihologa i socijalnih radnika prebačena u porodicu bliskih rođaka gde će ostati i narednih dana.

Otac ubice Koste K. je, kao vlasnik oružja kojim je počinjen masakr, uhapšen i zadržan u pritvoru, a i majka je juče čitav dan bila u policiji gde je po nalogu tužilaštva ispitivana.

- Mlađa sestra dečaka-ubice je u jako teškom stanju, ona ne prestaje da plače, bila je u školi kada se sve desilo i sve zna… Ona je prebačena u porodicu bliskih tođaka gde će ostati do daljeg. Obezbeđena joj je stručna podrška psihologa, pedagoga, lekara - rečeno je iz nadležne socijalne službe.

BONUS VIDEO: KRV NA ODEĆI DECE - Neobjavljen snimak posle masakra u školi na Vračaru

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)