UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE PUCAO U SUPRUGU U ŽITIŠTU

B.Grujić

23. 04. 2023. u 08:51

ZRENjANINSKA policija, uhapsila je dvadesetšestogodišnjeg Jonela V. iz sela Torak, u okolini Žitišta, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПУЦАО У СУПРУГУ У ЖИТИШТУ

Foto: B. Grujić

Jonel V. se sumnjiči da je u subotu 22. aprila oko 18.30 časova u Begejakoj ulici u selu Torak, puškom ranio dvadesetogodišnju bivšu nevenčanu suprugu, Lidiju S. a zatim pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Nesrećna Lidija S. koja je majka troje dece, prema nezvaničnim potvrdama, nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru u Zrenjaninu, tokom noći je operisana.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)