KONTROLA U BRANIČEVSKOM OKRUGU: Četiri muškarca i dve žene vozili pod dejstvom alkohola

D. N.

10. 04. 2023. u 14:03

U KONTROLI saobraćaja sprovedenoj tokom vikenda na području Braničevskog okruga, policija je zadržala šestoro vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola i jednog koji je odbio da se alkotestira

КОНТРОЛА У БРАНИЧЕВСКОМ ОКРУГУ: Четири мушкарца и две жене возили под дејством алкохола

D. Novković

U Požarevcu je isključen iz saobraćaja muškarac (30) koji je autom marke „pežo“ upravljao sa 2,38 promila alkohola u organizmu i dve žene (30) i (25) koje su vozile „pežo“ i „mercedes“ sa 1,30 i 1,25 promila.

U Petrovcu na Mlavi i njegovoj okolini, kao i u okolini Malog Crnića, isključeni su iz saobraćaja muškarci starosti 30, 31 i 52 godine, koji su autima „opel astra“, „mazda“ i „folksvagen“ upravljali sa 2,73, 2,06 i 1,84 promila alkohola u organizmu.

Policija je na lokalnom putu Veliko Gradište – Srebrno jezero zaustavila vozača „folksvagena“ (50) koji je odbio da se podvrgne alko-testu. Protiv svih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni