LEŽAO JE NA BETONU, GLAVA MU JE BILA RAZBIJENA Očevidac tuče na Novom Beogradu: Dojurili su sa drvenim letvama, čula se vriska (VIDEO)

S. J. M.

23. 03. 2023. u 11:04

ČUO sam buku, vrisku i galamu, izašao na prozor i video kako neki mladići beže. Izašao sam odmah ispred zgrade, a nekoliko mladića i dece je bilo baš povređeno i pretučeno.

ЛЕЖАО ЈЕ НА БЕТОНУ, ГЛАВА МУ ЈЕ БИЛА РАЗБИЈЕНА Очевидац туче на Новом Београду: Дојурили су са дрвеним летвама, чула се вриска (ВИДЕО)

Foto: S.J.M

Ovo nam priča komšija iz Bloka 63, gde je sinoć kod garaža zgrade u Gandijevoj 74 pretučena grupa navijača Partizana. On je prvi zvao Hitnu pomoć i policiju.

Kako nam kaže, grupa navijača Partizana iz okolnih zgrada u Bloku tu se kod garaža uvek okupljala i imali su i veliku klupu gde su sedeli.

- Sinoć oko 23.15 čula se vika i tuča sa tog mesta. Kad sam sišao jedan momak je baš bio povređen, ležao je na betonu pored ulaza u garažu i glava mu je bila razbijena - priča nam komšija. - I drugi su imali povrede, još jedan je udaren u glavu i sedeo je na stepenicama, a treći se žalio na ruku. Dvoja kola Hitne pomoći su bila i ovog što je najteže povređen prvog su odvezli. Odneli su ga na nosilima. Kažu da mu je izgleda pukla lobanja i da je kritično.

Komšija nam kaže još i da je navijača Partizana, koji su sedeli, bilo do desetak, a da je napadača bilo bar 20. Dojurili su sa drvenim letvama i njima ih udarali, a ovi nisu imali gde da beže, jer je iza zid. Zatim su svi napadači otrčali i pobegli u pravcu parkinga i Vojvođanske ulice. Kako komšija kaže, ceo napad trajao je oko minut. 

Kako se moglo videti, i jutros je bilo krvi na betonu.

Policija je, kako smo saznali, do tri sata noćas obavljala uviđaj i kraj je bio blokiran.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024