PRITVOR I ZA MAJKU UBIJENE PETRE: Jeleni T. preti i do tri godine zatvora

S. M. J.

23. 02. 2023. u 17:43

JELENI T. (23) iz Grljana kod Zaječara, majci čiju je dvogodišnju ćerku Petru ubio batinama vanbračni partner Miloš N. (25) iz okoline Vlasotinca, određen pritvor.

ПРИТВОР И ЗА МАЈКУ УБИЈЕНЕ ПЕТРЕ: Јелени Т. прети и до три године затвора

Foto: Privatna arhiva

Sudija za prethodni postupak  Osnovnog suda u Zaječaru odredio je pritvor Jeleni T. iz Grljana kod Zaječara osumnjičenoj da je izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Majka Petre Vladulović (2) koju je sa više udaraca u glavu i telo usmrtio Jelenin nevenčani partner Miloš N. iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca tereti se da nije reagovala ni u slučajevima kada je njen izabranik i ranije tukao dete, kao ni ovom prilikom kada ju je, tobože ljut što plače, do smrti udarao.

Jeleni je, saopštili su nam u Osnovnom sudu u Zaječaru, određen pritvor u trajanju do 30 dana za delo za koje je zaprećena kazna do tri godine zatvora.

Pritvor je na predlog Višeg javnog tužilaštva do 30 dana određen i Milošu N. koji se tereti za teško ubistvo.

Dvogodišnja Petra Vladulović sahranjena je danas na seoskom groblju u Grljanu u prisustvu porodice, rodbine i drugih ožalošćenih.

Foto: SMS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)