OČUH ZAĆUTAO NA SASLUŠANJU: Nasmrt pretukao malu Petru - tužilac traži pritvor

S. M. J.

23. 02. 2023. u 14:23

MILOŠU N. (25) iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca, osumnjičenom da je u utorak po podne sa više udaraca u telo i glavu usmrtio pastorku Petru Vladulović (2) iz Grljana kod Zaječara, sa čijom je majkom Jelenom T. (23) u vanbračnoj vezi poslednja četiri meseca, određen je pritvor nakon saslušanja.

ОЧУХ ЗАЋУТАО НА САСЛУШАЊУ: Насмрт претукао малу Петру - тужилац тражи притвор

Foto: Fejsbuk

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas je nakon isteka mere zadržavanja saslušan Miloš N., osumnjičen da je do smrti udarao dvogodišnju pastorku Petru Vladulović.

Iako je odmah nakon što je uhapšen rekao da je malu udario jer ga je nerviralo što plače, na saslušanju se branio ćutanjem.

- Više javno tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv imenovanog, i sprovelo dokaznu radnju saslušanje osumnjičenog, koji se branio ćutanjem, u prisustvu branioca po službenoj dužnosti - navode u VJT Zaječar.

MUP, PU u Zaječaru, OKP podnela je inače Višem javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Miloša N., koga tereti za krivično delo teško ubistvo.

- Viši javni tužilac u Zaječaru podneo je predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru da se okrivljenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana. U toku je ročište pred sudom za određivanje pritvora - dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: TO MOGU SAMO ŽENE - Vidite kako su sestrice štitile inkubatore dok je zemljotres razarao Tursku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)