BRAJANA VOLŠA "POKOPAVA" SAMO JEDNA STVAR: Tužioci na ovome grade slučaj o ubistvu Ane

Novosti online

11. 02. 2023. u 07:16

DOK grade slučaj protiv Brajana Volša, tužioci tvrde da jedan deo dokaza jasno pokazuje o čemu je on razmišljao pre i posle navodnog ubistva, a to je njegova pretraga na Guglu, piše Boston25njuz.

БРАЈАНА ВОЛША ПОКОПАВА САМО ЈЕДНА СТВАР: Тужиоци на овоме граде случај о убиству Ане

Foto: Instagram/anawalshe/Craig F. Walker/The Boston Globe via AP, Pool

Naime, Brajan Volš je 27. decembra u pretragu uneo pitanje: "Kakav je razvod najbolji za muškarca", što je samo par dana pre nego što je Ana nestala 1. januara oko 4 sata ujutru.

Prema tužilaštvu, Brajan Volš je više sati "guglao" i uputstva o tome kako da se oslobodi tela.

Reakcije na Volšove pretrage su različite. Neki su verovatno proveli vreme brišući svoju istoriju pretrage, a drugi su se bavili pitanjem da li velike tehnološke kompanije mogu ili treba da predaju policiji istoriju onlajn pretrage svojih korisnika.

Međutim, u središtu ove teme nalazi se jedno pitanje, a to je da li zaista postoji nešto kao što je privatna Internet pretraga.

Podsetimo, Volš je 18. januara optužen za ubistvo supruge Ane Volš, rođene Beograđanke.

On je optužen da je 1. januara u podrumu porodične kuće u Kohasetu ubio i raskomadao Anino telo, a onda ga se rešio.

Tužioci su tada izneli niz dokaza do kojih su došli tokom istrage nestanka Ane Volš, kojoj se svaki trag gubi 1. januara.

Kako su naveli, Brajan je imao uznemirujuću pretragu na Guglu na ajpedu svog sina, uključujući i "10 načina kako se rešiti tela" i "kako sprečiti telo od raspadanja".

Tužilaštvo je predstavilo dokaze koje su sakupili iz 10 kesa za smeće a koje su navodno bačene na deponiji u blizini stana Brajanove majke.

Među dokazima je i komad ogrlice koju je Ana nosila, Prada tašnica, kovid vakcinacioni karton na njeno ime i druge stvari koje sadrže Anin i Brajanov DNK.

Brajanu je ukinuta kaucija i otada se nalazi u kazneno-popravnom domu okruga Norfolk.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŠOK! UKIDA SE LIGA ŠAMPIONA?! Zaboravite fudbal koji ste znali - UEFA se sprema na radikalan potez