ANA VOLŠ U ZAGRLJAJU MUŠKARCA KOJI JE POSLEDNJI PUT VIDEO ŽIVU U NOĆI KAD JE NESTALA: Nikad viđene fotografije (FOTO)

Novosti onlajn

22. 01. 2023. u 11:47

BEOGRAĐANKA Ana Volš (39) za kojom se danima tragalo kada joj se svaki trag izgubio 1. januara, brutalno je ubijena, prema brojnim dokazima američkog tužilaštva, a za njeno ubistvo optužen je njen suprug Brajan Volš.

АНА ВОЛШ У ЗАГРЉАЈУ МУШКАРЦА КОЈИ ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ПУТ ВИДЕО ЖИВУ У НОЋИ КАД ЈЕ НЕСТАЛА: Никад виђене фотографије (ФОТО)

Foto: Instagram

U javnosti su se pojavile nikada viđene fotografije Ane Volš na kojima pozira na proslavi firme u oktobru 2021. kada je radila kao agent za nekretnine u Bostonu.

Nestala majka troje dece iz Masačusetsa nasmejana je i vidno raspoložena na ovim fotografijama.

Najupečatljivije fotografije su one se na kojima pozira za kameru ruku pod ruku sa Gemom Mutluom koji je proveo Novu godinu sa Anom i njenim mužem Brajanom u noći kada se pretpostavlja da je ubijena.

Podsetimo, među jezivim detaljima otkrivenim na suđenju Brajanu Volšu za ubistvo njegove supruge Ane, bila je duga lista onlajn pretraga u vezi sa odlaganjem mrtvog tela i čišćenjem mesta zločina.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i "teške" cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volše od njenog nestanka 1. januara.

Navodno je pronađeno i 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa Anom Volš.

Tu su bili svi dokazi koje je Bajan bacio - krvave krpe, njen i njegov DNK, njena odeća i lična dokumenta.

Anine čizme u kojima je poslednji put viđna nađene u kontejneru kod kuće njegove majke, kao i njena orglica.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)