U NASTAVKU suđenja posle pauze, dok je Lalić govorio o atentatu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i tome da je Zvicer dao pet miliona evra da se sruši vlast i dovede neko pogodan da radi za klan, Belivuk je počeo da se smeje, hvata za lice, prekriva oči, klatio se, kao da ga ismeva.

Komentari (60)

Viking

08.11.2022. 19:52

...Odavno pratim ovo sudjenje... Steta sto je ukinuta smrtna kazna... Ovo sto su oni radili to se poredi sa rabotama naci fasista... Smrtna kazna, ali ne da znaju kad i na koji nacin, pa nek cekaju i razmisljaju da li ce im obrok koji su pojeli biti poslednji...

Ognjen

08.11.2022. 19:55

Ponašanje danas onih koji su planirali atentat, verovatno za to i uzeli novac, govori o kokavim ličnostima se radi. Ispoljili su sve ono što ne karakteriše čoveka, nehumanost, bezosećajnost. Kad čujemo šta su sve članovi grupe počinili, ne čudi me ni ovo danas.

Đordje

08.11.2022. 20:31

Ponašanje okrivljenih ne čudi, ljudi su spremni na sve i radili su nezamislive, nepojmljive stvari. Pokušavaju da neutrališu iskaz Lalića, predstave sve kao izmišljotinu. Uzalud, znalo se šta spremaju i pre 2 godine.

misterijanemoguca

09.11.2022. 08:43

Kad je bilo priče o atentatu, nasilju na ulicama Belivuk i Miljković su počeli grohotom da se smeju. Podsetimo, Srđan Lalić svedočio je danas na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i priznao je da su pričali i planirali ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.