PIŠTOLJ TAMARE ZVICER NIKAD NIJE NAĐEN: Vukotić pokušao da je ubije, uz pesmu slavila kad je likvidiran

Novosti online

01. 10. 2022. u 21:36

TAMARA Zvicer, supruga vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, godinama nosi titulu prve dame podzemlja.

ПИШТОЉ ТАМАРЕ ЗВИЦЕР НИКАД НИЈЕ НАЂЕН: Вукотић покушао да је убије, уз песму славила кад је ликвидиран

Foto: Printskrin

Ona mu je više puta spasila život i bila sama u opasnosti, ali i dalje stoji uz njega i čuva mu leđa. Filmska scena dogodila se pre dve godine u Ukrajini kada su pripadnici škaljarskog klana pokušali da likvidiraju Zvicera, koji se s porodicom u toj državi skrivao duži vremenski period.

Vođa Kavčana je džogirao kroz luksuzno naselje u kom je živeo sa porodicom, kada se na ulici zaustavio "smart" iz kog je istrčalo nekoliko napadača. Nasred ulice otvorili su vatru i pucali u Zvicera koji je pogođen sa nekoliko hitaca pao na zemlju.

Zvicer ovaj napad sasvim sigurno ne bi preživeo da u poslednjoj sekundi iz zgrade, sa pištoljem u rukama, nije istrčala njegova dugogodišnja supruga. Tamara je zapucala na napadače koji su se šokirani, ni ne shvatajući odakle lete meci ka njima, brže-bolje dali u beg. Da se ovo nije dogodilo, napadači bi prišli Zviceru i "overili ga" hicem u glavu.

Nedeljama je vođa kavačkog klana bio u bolnici u Ukrajini, čuvalo ga je obezbeđenje i policija, a kada se oporavio krenuo je pravo u Crnu Goru. Nakon toga uspedila je odmazda za ovaj napad i serija ubistava pripadnika škaljarskog klana. Iako su sigurnosne kamere zgrade snimile Tamaru Zvicer kako repetira pištolj, ovo oružje nikada nije pronađeno, te ukrajinska policija protiv nje ne vodi nikakav postupak. Pucala je nasred ulice, ali to kao da se nije dogodilo.

To nije bio prvi put da je Tamara imala opasan susret sa suparnicima njenog muža, pre nekoliko godina nju je, kako je tada ispričala policiji, pokušao da ubije likvidirani vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić. Ona je tada tvrdila da joj je Vukotić automobilom preprečio put u kotorskom naselju Dobrota i potom zapucao iz pištolja. Nije, međutim, pogodio ni Zvicerovu, niti automobil u kom se nalazila, već kola koja su bila parkirana nedaleko odatle.

Foto: Detektiv info

Inače, nakon vesti da je Jovan Vukotić ubijen u Turskoj, prva žena kavačkog klana na društvenoj mreži Instagram objavila je stori da je u provodu sa prijateljima. Uz čaše i flaše u noćnom provodu, ona je objavila i kako peva pesmu Miroslava Škora pod nazivom "Sude mi". Tamara Zvicer je po svemu sudeći slavila ubistvo Vukotića.

- Sude mi zato što svoje volim, volim najviše, što sam branio moje najdraže - čulo se na snimku kako peva nekoliko ženskih glasova.

BONUS VIDEO - SEĆANJE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PRIVEDENO VIŠE OD 100 MIGRANATA: Policija pretražuje teren (VIDEO)