(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) PRETUČENA SESTRA POZNATE TIKTOKERKE: Uki Q pokazala teške povrede, tvrdi da je i dvomesečna beba žrtva nasilja

Novosti online

29. 09. 2022. u 08:41

NAŠA popularna tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, tvrdi na Instagramu da su njena sestra i beba od dva meseca doživeli fizičko nasilje.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПРЕТУЧЕНА СЕСТРА ПОЗНАТЕ ТИКТОКЕРКЕ: Uki Q показала тешке повреде, тврди да је и двомесечна беба жртва насиља

Foto: Instagram/uki_q

Naime, kako tvrdi, nasilje su pretrpeli od strane sestrinog muža, koji je takođe navodno "pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega".

- Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una.

"Blic" navodi da nema nema podataka, zvanične prijave i medicinskog izveštaja sa povrednom listom da je Sarin muž tukao bebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Kako je dalje Una navela, on je svoju suprugu i dete odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, a zatim pobegao.

- Nakon što ju je večeras unakazio, dovezao ju je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reči kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda - napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od dva meseca:

- Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku - dodala je ona.

Sve se navodno izdešavalo sinoć oko 21 čas. Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš, glavu, pluća, a podnela je i krivičnu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna