VUKOTIĆ SAHRANJEN U SELU ČEVO: Porodica i prijatelji juče se oprostili od navodnog vođe "škaljaraca"

E. H.

28. 09. 2022. u 05:50

JOVAN Vukotić, koji je ubijen 8. septembra u Istanbulu, sahranjen je juče na groblju u selu Čevo kod Cetinja.

ВУКОТИЋ САХРАЊЕН  У СЕЛУ ЧЕВО: Породица и пријатељи јуче се опростили од наводног вође шкаљараца

novosti

On će počivati u porodičnoj grobnici, pored oca Veselina, koji je pre tri godine usmrćen u Kotoru. Do večne kuće ispratili su ga članovi porodice, rodbina i prijatelji.

Iz bezbednosnih razloga, agenti i policajci u civilu pratili su ukop navodnog vođe "škaljarskog klana" zbog straha od novog napada protivničkog klana iz susednih Kavača. Porodica je primala saučešće ispred kapele u Čevu u ponedeljak i juče od 11 do 15 časova, sve do početka opela.

Foto: Printscreen

Jovan Vukotić je, kako je saopštila turska policija, ubijen u obračunu klanova u automobilu dok je bio sa trudnom suprugom, ćerkom i vozačem. Osumnjičeni za napad, koji su kobnog dana u njega ispalili četiri hica, kao i još desetak osoba za koje se sumnja da su učestvovali u pripremi zločina, uhapšeni su 16. septembra. Kao direktni izvršilac označen je uhapšeni Emerkan S., dok je u ubistvu, odnosno praćenju Vukotića učestovovala i jedna žena, izvesna Elanur T.

novosti

Poslednja dva dana, veliki broj ljudi se oprostio od Vukotića čituljama koje su objavljene u crnogorskim medijima.

- Mirno spavaj, živote moj, na svom junačkom Čevu pored oca i velikana. Živimo za tebe i tvoje ciljeve, od kojih nećemo odustati - poručile su u čitulji Vukotićeva supruga Maša i ćerka Vana, dok je Jovanov rođeni brat Igor napisao:

- Čitav svoj život si nam bio najbolji sin, brat, otac, drug... Da se oprostim od tebe ne mogu i neću, već ću sa radošću čekati dan kada ćemo se ponovo sresti, brate!

Drugovi iz Nikšića su poručili da mu nije bilo lako da se svih ovih godina bori protiv spletki i neljudskih stvari, dok je neko ko se potpisao kao Ljubo napisao da se smrti najmanje boje oni čiji život ima najveću vrednost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna