"NIJE MI ŽAO ŠTO JE VUKOTIĆ UBIJEN" Belivuk pred sudom progovorio o likvidaciji vođe škaljaraca u Istanbulu

Novosti online

27. 09. 2022. u 18:19

BELIVUK je pred sudom govorio o likvidaciji Jovana Vukotića u Istanbulu.

НИЈЕ МИ ЖАО ШТО ЈЕ ВУКОТИЋ УБИЈЕН Беливук пред судом проговорио о ликвидацији вође шкаљараца у Истанбулу

Marko Miljković i Veljko Belivuk / Jovan Vukotić

Suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i članovima njegove grupe koji su optuženi za najteža krivična dela nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu u Ustaničkoj ulici.

Nakon Marka Miljkovića uvodnu reč je izneo i Veljko Belivuk koji je pred sudom izjavio da mu nije žao što je ubijen vođa škaljaraca Jovan Vukotić.

- Nije mi žao. Pripremao je moje i ubistvo Marka Miljkovića - rekao je navodno Belivuk u uvodnom izlaganju.

Belivuk se osvrnuo na ubistvo Vukotića jer je zbog likvidacije u Istanbulu uhapšen visokopozicionirani član kavačkog klana Radoje Živković, čija supruga je vlasnica kuće u Surduku gde je prema navodima optužnice klan Velje Nevolje spalio telo ubijenog Gorana Mihajlovića.

Pripremno ročište je danas završeno, a glavni pretres odnosno javno suđenje, trebalo bi da počne 17. oktobra.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu