ROBERT IZVEDEN PRED TUŽIOCA: Ubio bivšu suprugu, pa prerezao vene - evo kakvo rešenje je doneo sud

J. L.

22. 09. 2022. u 15:16

REŠENjEM Višeg suda u Subotici Robertu Velimiroviću (58), osumnjičenom da je u utorak ubio bivšu suprugu Ljiljanu Velimirović (54), određen je pritvor od 30 dana.

РОБЕРТ ИЗВЕДЕН ПРЕД ТУЖИОЦА: Убио бившу супругу, па пререзао вене - ево какво решење је донео суд

Foto: Shutterstock/Ilustracija/Fejsbuk/Robert Velimirović

- Pritvor je određen zbog opasnosti od bekstva, zbog mogućeg uticaja na svedoke događaja, zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i zbog uznemirenja javnosti. Sumnjiči se da je izvršio krivično delo ubistvo. Izneo je odbranu pred tužiocem Višeg javnog tužilaštva, ali zbog istrage ne možemo da iznosimo više podataka – izjavila je Una Sarić, portparolka Višeg suda u Subotici.

Podsetimo, Velimirović se tereti da je u utorak u naselju Ker u Subotici bivšoj supruzi Ljiljani naneo teške povrede nožem, od kojih je preminula na licu mesta.

On je pobegao sa lica mesta i posle opsežne potrage, policija ga je pronašla u njegovom automobilu, nedaleko od stana u kome je do razvoda živeo sa bivšom suprugom, u kome je pokušao samoubistvo tako što je sebi isekao vene.

BONUS VIDEO: MESTO ZLOČINA U SUBOTICI - Forenzičari u stanu u kom je muškarac ubio bivšu suprugu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!