UBO JE LJILJU U LEĐA, PA JOJ PREREZAO GRKLJAN: Majka ubijene žene iz Subotice o zločinu koji je potresao Srbiju (FOTO)

J. LEMAJIĆ

21. 09. 2022. u 21:18

SUBOTIČKA policija uhapsila je jutros oko sedam časova Roberta Velimirovića, koji je osumnjičen da je u utorak nožem usmrtio bivšu suprugu Ljiljanu Velimirović (54).

УБО ЈЕ ЉИЉУ У ЛЕЂА, ПА ЈОЈ ПРЕРЕЗАО ГРКЉАН: Мајка убијене жене из Суботице о злочину који је потресао Србију (ФОТО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija/Fejsbuk/Robert Velimirović

Kako saznajemo, osumnjičeni je pronađen u svom vozilu, crvenom "pežou", u blizini kružnog toka u naselju Prozivka, nedaleko od stana gde je živeo. Bio je bez svesti, jer je pokušao sebi da iseče vene. Odmah je prevezen u Opštu bolnicu u Subotici i, kako saznajemo, više nije životno ugrožen.

Rodbina nastradale Ljiljane, koju je naočigled majke izbo bivši suprug, zanemela je od bola. Majka Ljubica, koja je prisustvovala zločinu, još je u šoku i ne može da poveruje šta se desilo.

Ljiljana Velimirović/Foto: Fejsbuk

- Zvanično su razvedeni već duže vreme, ali su se nekoliko puta mirili. Sa tom namerom on je i u utorak došao u stan Ljiljine majke, koja je bivšem zetu otvorila vrata i pustila ga da uđe. Kako Ljilja nije htela više da se miri sa njim, on je uzeo nož, ubo je najpre u leđa, a potom presekao grkljan - saznajemo od rođake nastradale žene. - Kad je video šta je uradio, pobegao je. Majka je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. Svi su brzo stigli, ali nažalost, Ljilji nije bilo spasa. Molimo vas za razumevanje, ovo je sve veoma bolno za nas.

Dok za Ljilju i njenu ćerku jedinicu Katarinu svi imaju reči hvale, Roberta svi znaju kao dugogodišnjeg alkoholičara.

- Bio je neradnik, maltretirao ih je i zato su se i razveli. Niko od rodbine i prijatelja ga nije voleo, ali nismo mogli ni da pomislimo da će doći do ovakve tragedije - dodaje porodična prijateljica. - Čula sam da je pokušao da se ubije i drago mi je što je preživeo da odgovara za ovo što je učinio.

MESTO ZLOČINA U SUBOTICI: Forenzičari u stanu u kom je muškarac ubio bivšu suprugu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)