UBIJEN SRBIN U ŠPANIJI: Civilna garda traga za ubicama

Tanjug

14. 07. 2022. u 10:17

Srpski državljanin, čiji identitet još uvek nije saopšten, ubijen je sinoć oko 19 sati u blizini Granade u Španiji. Kako prenosi portal ideal.es, u vatrenom obračunu teško je ranjen i državljanin Bosne i Hercegovine koji je živ prebačen u bolnicu.

УБИЈЕН СРБИН У ШПАНИЈИ: Цивилна гарда трага за убицама

Foto: Printskrin

 Istragu je, kako navode, preuzela Civilna garda.

- U pucnjavi je jedna osoba ubijena a druga je ranjena, na parkingu kod brane Rules, u blizini opštine Orgiva. Civilna garda pokušava da locira napadače, koji su uspeli da pobegnu - navodi portal i dodaje da bi državljanin Bosne i Hercegovine trebalo da bude operisan.

Prema njihovim tvrdnjama, ubijenom državljaninu Srbije nije bilo pomoći, jer su lekari koji su došli na lice mesta mogli samo da konstatuju smrt i više prostrelnih rana na telu.

- Sve se dogodilo sinoć, nekoliko minuta pre 19 sati. Hitna pomoć je tada primili poziv o pucnjavi u kojoj ima teško povređenih. Medicinski helikopter je odmah došao na lice mesta, kao i Civilna garda, koja za sada ne isključuje mogućnost da je motiv likvidacije trgovina drogom - otkrili su izvori španskog portala.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO JE TEMPIRANA BOMBA Nemci zaustavili autobus iz Bosne i ostali u šoku - odmah isključen iz saobraćaja, putnici se snalazili