OVO JE PRVA I POSLEDNJA SVEĆA KOJU SAM TI ZAPALILA: Potresne reči ćerke Biljane Stojanović - Nikada ti na grob neću doći, ubila si mi tatu!

Novosti online

03. 07. 2022. u 00:48

ĆERKA Biljane i Ivana Stojanovića saznala je da je njena pokojna majka osumnjičena da je pre tri godine ubila oca i zabetonirala ga u pomoćnoj prostoriji.

ОВО ЈЕ ПРВА И ПОСЛЕДЊА СВЕЋА КОЈУ САМ ТИ ЗАПАЛИЛА: Потресне речи ћерке Биљане Стојановић - Никада ти на гроб нећу доћи, убила си ми тату!

Foto: Privatna arhiva

Da podsetimo, Biljana Stojanović nestala je krajem juna, a posle nekoliko dana nađena je mrtva. Na dan njene sahrane porodica je u šupi pronašla zabetonirano telo za koje se ispostavilo da je njen suprug Ivan. Porodica i prijatelji do tada su verovali da je Ivan na privremenom radu u Rusiji.

Biljana i Ivan su u braku dobili troje dece, a Ivanov brat Nenad tvrdi da je njihova najstarija ćerka obišla majčin grob.

- NJihova ćerka saznala je za celu priču. Pošto je bila subota, dan kada se ide na groblje, skupila je snage i otišla. Zapalila joj je sveću i onda izustila jednu jezivu rečenicu: "Ovo ti je, monstrume, prva i poslednja sveća koju sam ti zapalila, više ti nikada na grob neću doći, ubila si mi tatu!", a potom je otišla - rekao je Nenad.

Više tužilaštvo u Leskovcu naložilo je obdukciju i toksikološke analize nađenog tela, a čeka se i DNK veštačenje kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da je reč o Ivanu Stojanoviću.

BONUS VIDEO - IVANOVI RODITELJI U OČAJU: Mi je žalimo, a naš sin mrtav leži

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)