U PITANJU JE TEŠKO UBISTVO: Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Leskovcu povodom slučaja zabetoniranog tela

Novosti online

01. 07. 2022. u 11:34

VIŠE javno tužilaštvo u Leskovcu zvanično je saopštilo da se u selu Veliko Trnjane kod Leskovca dogodilo teško ubistvo muškarca kojeg oni vode kao N. N. lice, a za koje se veruje da je u pitanju Ivan Stojanović (40).

У ПИТАЊУ ЈЕ ТЕШКО УБИСТВО: Огласило се Више јавно тужилаштво у Лесковцу поводом случаја забетонираног тела

Foto: D. M.

Sumnja se da je Ivana ubila supruga Biljana Stojanović (38), najverovatnije sekirom, a njegovo telo potom ubacila u bure koje je prelila betonom, a potom sakrila u jednoj od pomoćnih prostorija u dvorištu porodične kuće iza pregradnog zida koji je napravila.

- Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo - saopštilo je tužilaštvo, piše Blic.

Kako je navedeno, naređena je obdukcija i DNK analiza koja treba da potvrdi da li je pronađeno telo Ivana Stojanovića.

- Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta N. N. lica pronađenog dana 28. juna 2022. godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša N. N. lica i DNK veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju - navodi se u odgovoru.

BONUS VIDEO - KOMŠIJE O JEZIVOJ TRAGEDIJI U LESKOVCU: "Trebalo je da predosete da nešto nije u redu"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŠTA KAŽE ZAKON: Sme li se voziti u papučama i štiklama - među vozačima postoji velika zabluda vezana za ovu temu