ZAVRŠENA OBDUKCIJA MUŠKARCA ČIJE JE TELO PRONAĐENO U BETONU: Ivan će najverovatnije biti sutra sahranjen

D. Miljković

30. 06. 2022. u 11:02

OBDUKCIJA tela Ivana Stojanovića, čije je telo pronađeno zaliveno u beton u porodičnoj kući u Leskovcu, završena je, potvrđeno je "Novostima" u Zavodu za sudsku medicinu.

ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА МУШКАРЦА ЧИЈЕ ЈЕ ТЕЛО ПРОНАЂЕНО У БЕТОНУ: Иван ће највероватније бити сутра сахрањен

Foto: Privatna arhiva

Rezultati analize još nisu poznati, jedino što se zna jeste da je analiza trajala jako dugo i da se još čeka na toksikološke rezultate.

Ivan će najverovatnije biti sahranjen sutra.

Podsetimo, telo Ivana S. je pronađeno u podrumu kuće u Velikom Trnjanu kod Leskovca na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38), koja je izvršila samoubistvo. Njegovo telo je nađeno u zabetoniranom buretu u štali na imanju.

Kako njegova porodica navodi, za Ivana su mislili da je poslednje tri godine proveo na radu u Rusiji, jer je tako pričala njegova žena Biljana S.

BONUS VIDEO:

KOMŠIJE O JEZIVOJ TRAGEDIJI U LESKOVCU: "Trebalo je da predosete da nešto nije u redu"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)