МИ ЈЕ ЖАЛИМО, А НАШ СИН МРТАВ Родитељи Ивана из Лесковца: Није ни могао да нам се јави кад је набијен у буре

Д. Миљковић

29. 06. 2022. у 14:25

РОДИТЕЉИ Ивана С, чије је тело пронађено у подруму куће у Великом Трновцу код Лесковца на дан сахране његове жене Биљане С. (38), испричали су за "Новости" да се са сином нису чули три године.

МИ ЈЕ ЖАЛИМО, А НАШ СИН МРТАВ Родитељи Ивана из Лесковца: Није ни могао да нам се јави кад је набијен у буре

Фото: Д. М.

Они тврде да је Биљана С, а за коју се сумња, да је усмртила Ивана, а потом га залила бетоном у подруму, све то урадила са љубавником. Они су испричали да су пре три године чули да им је син отишао у Русију да ради, али да се од тада нису чули са њим.

- Никад нам се није јавио. Она (Биљана) је говорила да се јавља њој, а и унуке су исто говориле да се тата јавља, али и да не може да разговара. Па није ни могао кад је набијен у буре и сахрањен. Кад год смо били код ње, она га је наводно звала, али је увек одлазила у собу да телефонира. Увек би измислила неки разлог зашто не може тада да се јави и нама. Није ни могао да се јави из бурета - каже Иванов отац.

ЗЛА КОБ ПОРОДИЦЕ

У исповести за "Новости" родитељи убијеног су испричали да је Иван имао брата Ненада који је преминуо кад је имао четири године.

- Ја сам једног сина од четири године сахранила. Јуче идем на њој на сахрану, ја је жалим, а мој син мртав, да дочека да му коске сахрањујем - јеца Иванова мајка.

Иваново тело је пронашао брат забетонирано у бурету

Како причају, Иванов брат пронашао је његово тело у подруму куће, а било му је сумњивој јер је видео зазидани део у просторији.

- Има једна просторија где су биле краве, он је ушао у ту просторију, по бетону је била нека плава боја и пар капи. Изгледало је као да је неко отровао. Она је нађена у јастуку, није имала ожиљке, рађена је обдукција. Сину се учинило сумњиво, ушао је у ту просторију и прегледао је. Видео је нешто сазидано, превише је добро било маскирано, па шушке преко, а кад је пришао, мало су прекопали и изашла је лобања - кажу Иванови родитељи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДАРИО СПАСИО ЖИВОТ ДЕЧАКУ (15): Хтео да посети Острог, а онда је кренула БОРБА за живот