IZ POLICIJE OTIŠAO U MALINE Majka navodnog ljubavnika Biljane koja je zabetonirala muža: Aleksandar nikad nije pravio probleme

D. Miljković

30. 06. 2022. u 10:01

ALEKSANDAR L. (28) iz leskovačkog sela Slavujevce, koji je prema sopstvenom priznanju bio u vezi sa Biljanom S. (38) iz Velikog Trnjana, koja je u nedelju pronađena mrtva, nakon čega je otkriveno i telo njenog supruga Ivana nestalog pre tri godine, juče je saslušan u policiji.

ИЗ ПОЛИЦИЈЕ ОТИШАО У МАЛИНЕ Мајка наводног љубавника Биљане која је забетонирала мужа: Александар никад није правио проблеме

Foto: D. M.

Prilikom saslušanja negirao je da ima bilo kakve veze sa ovom tragedijom. Kako nezvanično saznajemo, Aleksandar je bio na poligrafu i prošao je poligraf. Telefon mu je zadržan u policiji, kako bi se utvrdila veza sa preminulom Biljanom S.

Majka Aleksandra L. za "Novosti" kaže da je i dalje potresena ovim događajem, ali da joj je pao kamen sa srca što njen sin nije umešan u ovu tragediju.

- On je jutros otišao sa ocem da bere maline. Aleksandar je jedinac, nikad nije pravio probleme - navodi njegova majka.

- Nije zaslužio ovo što mu se dešava, pao mi je kamen sa srca kad sam saznala da nije umešan u celu ovu priču.

Portparolka leskovačke policijske uprave Marija Sokolović kaže da još nemaju ništa zvanično da saopšte jer se čekaju nalazi obdukcije Ivana Stojanovića.

Podsetimo, roditelji Ivana S., čije je telo pronađeno u podrumu kuće u Velikom Trnjanu kod Leskovca na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38), ispričali su za "Novosti" da se sa sinom nisu čuli tri godine.

Oni tvrde da je Biljana S., za koju se sumnja da je usmrtila Ivana, a potom ga zalila betonom u podrumu, sve to uradila sa ljubavnikom. Ispričali su da su pre tri godine čuli da im je sin otišao u Rusiju da radi, ali da se od tada nisu čuli sa njim.

BONUS VIDEO:

KOMŠIJE O JEZIVOJ TRAGEDIJI U LESKOVCU: "Trebalo je da predosete da nešto nije u redu"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

SKRIVENO U PELENAMA: Carinici zatečeni - zaplena teška 2,2 miliona dinara (FOTO)